Innovatiivisia

Robotiikka- ja
automaatioratkaisuja

teollisuuden tarpeisiin

Astu kanssamme

kohti sujuvampaa tuotantoa

Tuomme teollisuuden prosessit uudelle tasolle tarjoamalla monipuolisia automaatio- ja robotiikkaratkaisuja. Helppokäyttöiset ja toimivat ratkaisumme parantavat prosessia, jotka tehostavat tuotantoa ja vahvistavat kilpailukykyä.

Meiltä saat robotiikka- ja automaatioratkaisujen ohella myös suunnittelu ja ohjelmistokehitystä sekä maksuttoman tarvekartoituksen! 

Miksi valita meidät?

Monipuolinen osaaminen

Asiakkaamme saavat käyttöönsä monipuolisen teknisen osaamisemme, joka mahdollistaa innovatiivisten ratkaisujen keksimisen heidän haasteisiinsa.

Tehokkaammat prosessit

Tarjoamamme innovatiiviset ratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien tehokkuutta sekä laitteiden luotettavuutta, joka takaa niiden ylläpidettävyyden ja pitkän elinkaaren.

Kilpailukyvyn kasvu

Ratkaisujemme ansiosta asiakkaiden tuotannon tehokkuus, laatu ja luotettavuus paranevat, joka tekee asiakkaistamme kilpailukykyisempiä.

Laaja yhteistyöverkosto

Kattava yhteistyöverkostomme mahdollistaa asiakkaillemme laajempien ja monipuolisten kokonaisuuksien tekemisen.

Lisää tehokkuutta

& kilpailukykyä

Palvelumme perustuu monipuoliseen osaamiseemme automaation ja robotiikan alalla, tuoden mukanaan paitsi tehokkuutta tuotantoprosessiin myös vahvistaen kilpailukykyänne. 

Sitoutumisemme huippuluokan ratkaisuihin näkyy jatkuvassa innovoinnissa, kun kehitämme uusia tapoja hyödyntää automaatiota ja robotiikkaa asiakkaidemme menestyksen takaamiseksi. Kattava yhteistyöverkostomme mahdollistaa laajojen ja monipuolisten kokonaisuuksien toteuttamisen, jotta saatte juuri teidän tarpeitanne parhaiten palvelevat ratkaisut. 

Robotiikka- ja automaatioratkaisut teollisuuden tarpeisiin.

SAVON AUTOMAATIO

tehokas ja ketterä kumppani

Savon Automaation asiantuntevalta tiimiltä saat innovatiiviset robotiikka- ja automaatioratkaisut.

savon automaatio

- sanansa mittainen

Sorsakosken perinteikkäässä teollisuustaajamassa majaileva Savon Automaatio on pieni, mutta tehokas tiimi. Meiltä löytyy osaamista niin ohjelmoinnista, web-kehityksestä, pilvipalveluista kuin logiikkaohjauksestakin, joka mahdollistaa innovatiivisten ratkaisujen keksimisen erilaisiin haasteisiin.

Me vastaamamme muuttuviin tarpeisiin ja toimitamme ratkaisut sovitussa aikataulussa. Olemme ketterä ja tehokas kumppani, joka yhdistää teknisen huippuosaamisen ja lupsakan palveluasenteen. Meillä et juttele robotin kanssa vaan kohtaat aina toisen ihmisen.